GRUP INFRACȚIONAL – Percheziţii domiciliare în Mureș și Harghita la angajații a trei spitale

0
640

FALS ȘI ÎNȘELĂCIUNE. La această oră are loc o acțiune a poliţiştilor Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Harghita, aceștia efectuând șapte percheziții domiciliare în județele Mureș și Harghita la angajații a trei spitale. La acţiune participă poliţişti din mai multe structuri, inclusiv cei ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO).

 

Oficiali IPJ au făcut public faptul că dosarul penal în care se efectuează cercetări se referă la săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, fals intelectual și înşelăciune. Dosarul penal este instrumentat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, iar în cauză sunt vizaţi angajaţi din trei spitale, suspecții având domiciile în cele două județe.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ