HÂC – Să mai bem un păhărel: pentru că totul merge perfect în Târgu Mureș, o delegație a municipalității merge la Festivalul Național de Vin din Ungaria

SĂ BEM VIN, NU SĂ MUNCIM. Cosmin Simion Blaga, comunicatorul dovedit mincinos al Primăriei Târgu Mureș (detalii AICI), din postură de director adjunct al Direcției Comunicare, Proiecte cu Finanțare Internațională și Resurse Umane) a avizat favorabil o nouă excursie inutilă, plătită din banii voștri. Nu trebuie să vă impacientați, însă, cei patru care merg să bea vin în Ungaria pe banii voștri o să vă consume doar 650 de euro din bugetul local.

 

Conform avizării comunicatorului dovedit mincinos Cosmin Simion Blaga, în perioada 5-9 septembrie, o delegaţie de patru persoane din partea Primăriei și a Consiliului Local Târgu Mureş se va deplasa la Zalaegerszeg, un orășel din Ungaria, pentru a participa efectiv la Festivalul Național de Vin (6-8 septembrie). A fost trimisă o invitație în acest sens, de noul primar al orășelului maghiar, Balaicz Zoltán, iar Blaga a decretat că totul e OK și că delegația municipiului Târgu Mureș care va participa la eveniment va fi stabilită în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local.

 

Conform legii, se vor cheltui 650 de euro (diurna: 5 zile/4 persoane/Ungaria – 5 x 4 x 17,5 EUR = 350 euro + transport, combustibil și taxe de drum – 300 euro). Am efectuat această scriere pe considerentul că poate, trezindu-se în al 12-lea ceas financiar, consilierii locali NU vor vota această nimeni-nu-mai-numără-câta excursie pe banii orașului, în contextul în care primarul Dorin Florea se declară foarte supărat că urbea-i săracă de n-are nici după ce bea apă și nu mai sunt bani de investiții pentru dezvoltare. Cu plăcere.

 

Cătălin VISCHI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare