HANDBAL FEMININ – CSM Târgu Mureș, eliminată din Cupa României, la Pitești

CUPA ROMÂNIEI. În primul meci oficial al anului 2020, CSM Târgu Mureş a pierdut, la Pitești, în șaisprezecimile Cupei României cu CS Dacia Mioveni 2012, implicit și calificarea în optimile competiției. În Sala Sporturilor din Trivale, unde echipa gazdă a asigurat transportul și intrarea gratuită a propriilor suporteri, târgumureșencele au fost învinse cu 33-27 (16-12) de echipa din Mioveni, clasată pe primul loc în seria C a celui de-al doilea eșalon valoric.

 

În meciul arbitrat de brigada M. Ghiorghișor (București) / M. State (Buzău), Mioveni a început tare meciul eliminatoriu, conducând cu 4-0 în minutul 7, o diferență păstrată pe tabela de marcaj și la finalul primei reprize.

 

În cea de-a doua repriză, echipele au mers “cap la cap”, CSM nereușind să surmonteze diferența de pe tabela de marcaj, în pofida replicii bune dată de tinerele jucătoare târgumureșene, în special a Andreei Târșoagă, care a avut un procentaj de 100% (7 goluri din 7 aruncări). Victoria și calificarea echipei Dacia Mioveni 2012 este una anticipată și de rezultatele ultimelor meciuri, în care argeșencele s-au impus cu diferențe confortabile (în vara anului trecut, cu 14 respectiv 9 goluri diferență).

 

Pentru CSM Târgu Mureș au marcat Târșoagă și Bărăbaș (câte 7 goluri – ultima, cu 2 goluri din 7 metri), Ghemeș (6 goluri), Munteanu (3 goluri), Bucin și Darie (câte 2 goluri – ultima, cu un gol din 7 metri). Pentru echipa argeșeană au punctat Cârjan (8 goluri – 5 din 7 metri), Constantinescu (7 goluri), Onicaș, Țăran și Deaconu (câte 4 goluri), Pîrvulescu, Necula și Toader (câte 2 goluri).

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare