HANDBAL FEMININ – CSM Târgu Mureș, eliminată din Cupa României, la Pitești

0
84

CUPA ROMÂNIEI. În primul meci oficial al anului 2020, CSM Târgu Mureş a pierdut, la Pitești, în șaisprezecimile Cupei României cu CS Dacia Mioveni 2012, implicit și calificarea în optimile competiției. În Sala Sporturilor din Trivale, unde echipa gazdă a asigurat transportul și intrarea gratuită a propriilor suporteri, târgumureșencele au fost învinse cu 33-27 (16-12) de echipa din Mioveni, clasată pe primul loc în seria C a celui de-al doilea eșalon valoric.

 

În meciul arbitrat de brigada M. Ghiorghișor (București) / M. State (Buzău), Mioveni a început tare meciul eliminatoriu, conducând cu 4-0 în minutul 7, o diferență păstrată pe tabela de marcaj și la finalul primei reprize.

 

În cea de-a doua repriză, echipele au mers “cap la cap”, CSM nereușind să surmonteze diferența de pe tabela de marcaj, în pofida replicii bune dată de tinerele jucătoare târgumureșene, în special a Andreei Târșoagă, care a avut un procentaj de 100% (7 goluri din 7 aruncări). Victoria și calificarea echipei Dacia Mioveni 2012 este una anticipată și de rezultatele ultimelor meciuri, în care argeșencele s-au impus cu diferențe confortabile (în vara anului trecut, cu 14 respectiv 9 goluri diferență).

 

Pentru CSM Târgu Mureș au marcat Târșoagă și Bărăbaș (câte 7 goluri – ultima, cu 2 goluri din 7 metri), Ghemeș (6 goluri), Munteanu (3 goluri), Bucin și Darie (câte 2 goluri – ultima, cu un gol din 7 metri). Pentru echipa argeșeană au punctat Cârjan (8 goluri – 5 din 7 metri), Constantinescu (7 goluri), Onicaș, Țăran și Deaconu (câte 4 goluri), Pîrvulescu, Necula și Toader (câte 2 goluri).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here