MODIFICARE – Protestul împotriva „declarațiilor discriminatorii și rasiste făcute de primarul Dorin Florea la adresa persoanelor de etnie romă”, decalat

0
212
Foto: Gabriel T Balanescu

PROTEST. Vineri, 17 ianuarie 2020, începând cu orele 14.00 (ora inițială anunțată a fost 16.00, modificată în urma întâlnirii, la sediul Primăriei Târgu Mureș, între echipa Aresel și Comisia Locală de Avizare a Adunărilor Publice), Platforma civică Aresel va organiza un protest pașnic în fața Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

 

Această acțiune vine ca urmare a declarațiilor discriminatorii și rasiste făcute de primarul Dorin Florea la adresa persoanelor de etnie romă și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile și defavorizate. Cei de la Aresel au anunțat că locul stabilit pentru adunare este în fața Statuii Lupoaicei.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here