MODIFICARE – Protestul împotriva „declarațiilor discriminatorii și rasiste făcute de primarul Dorin Florea la adresa persoanelor de etnie romă”, decalat

0
217
Foto: Gabriel T Balanescu

PROTEST. Vineri, 17 ianuarie 2020, începând cu orele 14.00 (ora inițială anunțată a fost 16.00, modificată în urma întâlnirii, la sediul Primăriei Târgu Mureș, între echipa Aresel și Comisia Locală de Avizare a Adunărilor Publice), Platforma civică Aresel va organiza un protest pașnic în fața Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

 

Această acțiune vine ca urmare a declarațiilor discriminatorii și rasiste făcute de primarul Dorin Florea la adresa persoanelor de etnie romă și a persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile și defavorizate. Cei de la Aresel au anunțat că locul stabilit pentru adunare este în fața Statuii Lupoaicei.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ