HANDBAL – Ghinion pentru singura echipă mureșeană prezentă în optimile Cupei: Sighișoara întâlnește campioana națională, Dinamo

0
261
CSM Sighișoara (foto: Valentin Pascu)

CUPA ROMÂNIEI. Marți e ziua cu trei ceasuri rele, susțin pesimiștii. Dacă-i așa, atunci tragerea la sorți a partidelor din optimile de finală ale Cupei României 2018-2019 la handbal masculin a fost făcută într-unul dintre aceste ceasuri, singura reprezentantă a județului, HCM Sighișoara urmând să întâlnească poate cel mai puternic adversar posibil: campioana en-titre, Dinamo București.

 

HCM Sighișoara, echipă antrenată de Sorin Mureșan și care activează în a doua ligă valorică – Divizia A seria D -, s-a calificat în optimile Cupei României după ce a întrecut pe teren propriu CSU Galați, cu 36-27 (20-13).

 

Iată programul optimilor de finală, stabilit în urma tragerii la sorţi:

CSM Bacău – SCM Politehnica Timişoara

CSM Focşani – CS HC Buzău

AHC Potaissa Turda – CSM Bucureşti

HCM Sighişoara – CS Dinamo Bucureşti

CS Universitatea Craiova – CS Unirea Sânnicolau Mare

CSA Steaua Bucureşti – AHC Dobrogea Sud Constanţa

CSM Vaslui – CS Universitatea Cluj-Napoca

CS Minaur Baia Mare – AHC Dunărea Călăraşi.

 

Partidele se vor disputa într-o singură manşă în perioada 7-9 decembrie, în funcţie de opţiunea de transmitere în direct a deţinătorului drepturilor TV.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ