Handbalul junioarelor 2: CSM Târgu Mureș obține o victorie crucială

SPORT. Sub îndrumarea antrenorului Laurențiu Pop, echipa de handbal junioare 2 de la CSM Târgu Mureș a reușit să înregistreze o victorie remarcabilă pe terenul echipei Făgăraș. Deși au întâmpinat dificultăți încă din minutul 15 al primei reprize, când au pierdut prețiosul centru, Mara Tarcău, din cauza unei confuzii arbitrale, junioarele noastre au reușit să domine jocul de la un capăt la celălalt.

Rezultatul meciului:

CSS Făgăraş – CSM Tg.Mureș: 22-28 (11-14)

Conform CSM-ului, performanța excelentă a Soniei Lăcătuș, care a înscris nu mai puțin de 16 goluri, împreună cu intervențiile salvatoare ale portarului în fața a patru lovituri de la 7 metri, au contribuit la stabilitatea echipei CSM Târgu Mureș pe parcursul meciului. Astfel, victoria nu a fost pusă sub semnul întrebării nici măcar pentru o clipă și a venit în favoarea echipei noastre.

Ambele reprize ale jocului s-au încheiat cu același scor: 14-11 pentru echipa noastră. Cele mai eficiente marcatoare ale meciului au fost Sonia Lăcătuș cu 16 goluri, Bianca Mureșan cu 5 goluri, Mara Tarcău cu 3 goluri, Iasmina Bucur, Daria Rusu, Mara Marinescu și Daria Coman, fiecare contribuind cu câte un gol înscris.

Următorul meci al echipei noastre este unul extrem de important și intens, deoarece se va disputa la Târgu Mureș, împotriva echipei Transilvania Brașov, duminică, la ora 12:00, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Liviu Rebreanu. Acesta va fi un meci crucial pentru ocuparea locului secund în clasament, ambele echipe având câte 22 de puncte după 14 etape disputate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare