Hidroconstrucția din România face echipă cu Concilium Consulting pentru un efort de revitalizare

RESTRUCTURARE. Hidroconstrucția S.A., unul dintre cei mai mari contractori de hidrocentrale din România, cu o prezență națională din 1950, a anunțat numirea Concilium Consulting ca administrator special în procedura de insolvență, după Adunarea Generală a Acționarilor. Firma de consultanță financiară cu sediul în București este specializată în restructurare corporativă și consultanță strategică.

În acest fel, vom putea facilita accesul populației la utilități și vom putea menține finanțarea europeană a lucrărilor, fără a afecta absorbția acestor fonduri la nivel național. În plus, prin restructurarea cu succes a unei companii cu o asemenea expertiză în industria hidrologică, ne putem angaja în proiecte suplimentare și astfel să contribuim la creșterea independenței energetice a României“, a declarat Vlad Năstase, CEO Concilium.

Suntem determinaţi să asigurăm succesul reorganizării acestei companii atât de importante pentru industria autohtonă şi am ales, în consecinţă, cei mai potriviţi parteneri. Concilium Consulting a dat dovadă de expertiză semnificativă în restructurare şi o înţelegere esenţială a business-ului de profil, iar Electromontaj are forţa financiară şi experienţa operaţională să susţină acest proces de redresare. Prin urmare, Hidroconstrucţia are resurse să meargă mai departe”, a declarat Ionuţ Tănăsoaică, director general al Electromontaj, noul acţionar al companiei Hidroconstrucţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare