Hilary Swank dă naștere la gemeni la 48 de ani

Hollywood. Hilary Swank a anunțat că a dat naștere la gemeni la vârsta de 48 de ani, spunând că această călătorie dificilă a “meritat”.

Actrița premiată cu Oscar a confirmat că așteapta doi copii împreună cu soțul ei, Philip Schneider, în octombrie anul trecut, spunând la vremea respectivă că sarcina a fost un “miracol total”.
Ea a declarat anterior că își dorea copii, dar a considerat că era important ca momentul să fie ‘potrivit’.

Swank a împărtășit vestea fericită cu fanii pe Instagram, postând o fotografie în care se bucură de apusul soarelui alături de cei doi bebeluși – un băiat și o fată – ale căror capete erau aproape vizibile peste umerii ei.

Noua mămică a scris: “Nu a fost ușor. Dar băiete (și fată!) a meritat. Paște fericit! Postarea din Raiul pur”.

Swank și soțul ei, Schneider, au început să se întâlnească în 2016 și s-au căsătorit oficial în august 2018.

Ea a dezvăluit că era însărcinată într-un interviu din 5 octombrie la Good Morning America, unde a spus:”Sunt atât de fericită să împărtășesc acest lucru cu voi și cu America chiar acum. Este un lucru pe care mi-l doresc de mult timp și următorul lucru pe care îl voi face este că voi fi mamă! … Voi fi mamă și nu doar de unul, ci de doi. Este atât de frumos să pot vorbi despre asta și să o împărtășesc.”

Ea a postat pe social media o fotografie cu burta ei mare, scriind: “În curând… funcție dublă!”

După cum a recunoscut chiar Swank, călătoria ei spre maternitate nu a fost ușoară – inclusiv atunci când a fost vorba de a continua să lucreze în timp ce era însărcinată.
Vorbind despre sarcina ei în emisiunea Live With Kelly And Ryan, ea a spus că “se simte foarte bine”, dar că s-a luptat să păstreze secretul față de colegii de muncă de pe platoul emisiunii Alaska Daily.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare