Horațiu Mălăele își aduce arta în lumea NFT

DIGITAL. Pe 11 mai 2023, asistăm la un moment de referință pentru cultura românească: se lansează colecția de artă digitală Eu, Mălăele, o serie de autoportrete caricaturale pe care oricine le poate achiziționa electronic, în format NFT. Printr-un parteneriat cu MultiversX, o platformă românească de blockchain cu vizibilitate mondială, Horațiu Mălăele aduce în premieră arta sa unică în era tehnologiei.

Dedicat culturii și artei de-a lungul vieții, actor și regizor de teatru și film, scriitor, pictor și caricaturist, Horațiu Mălăele își transpune geniul în lumea digitală:

Artă veche cu tehnologia noilor platforme. Vă invit să faceți parte din acest proiect descoperind colecția de artă digitală Eu, Mălăele!” Horațiu Mălăele

Horațiu Mălăele este unul dintre cei mai reputați și iubiți actori și regizori ai României. Pasionat de arta desenului de mic copil, Mălăele a reușit să își contureze un stil unic de a realiza portrete caricaturale.

Colecția Eu, Mălăele este prima incursiune în lumea digitală a artistului și se remarcă printr-o serie de autoportrete în format NFT care, odată achiziționate, aduc șansa deținătorilor să primească variantele desenelor în format fizic, cu semnătura artistului, și posibilitatea de a purta un dialog față în față cu maestrul, pentru a vorbi câte lună și în stele.

Pentru cei care vor dori să-și transpună opera de artă din format digital într-unul fizic, vor fi disponibile diferite mecanisme care pot fi activate pe parcursul proiectului.

Colecția Eu, Mălăele este realizată în parteneriat cu platforma românească MultiversX (fostă Elrond), una dintre cele mai mari rețele de blockchain din lume. Colaborarea susține interesul și încrederea pe care partenerii o au în proiect, Eu, Mălăele fiind un moment istoric în care un artist român de calibru își prezintă arta către web 3.0 printr-o colecție cu 5000 de desene, fiecare cu elemente deosebite de design și variind în raritate.

Pe 11 mai 2023, desenele digitale din colecție vor fi disponibile oficial, întâi pentru cei care sunt deja pe lista de prioritate (whitelist), iar apoi pentru oricine vrea să dețină o parte de istorie în portofelul electronic. Colecția va putea fi achiziționată de pe platforma de marketplace Xoxno.

Mai multe informații despre proiect și colecție sunt disponibile în platformele:

Web: www.eumalaele.ro
Twitter: https://twitter.com/EuMalaele
Telegram https://t.me/eumalaele

Sursa romaniapozitiva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare