HoReCa On The Move – un nou program de consultanță în afaceri pentru restaurante

HORECA. Tazz lansează HoReCa on the move, un program de consultanță pentru partenerii săi, în colaborare cu Iancu Guda, expert financiar și vicepreședinte al Asociației Analiștilor Financiari Bancari. Noul program își propune să ofere consultanță și educație restaurantelor partenere pentru a afla care este cea mai sănătoasă modalitate de a-și construi și gestiona afacerea de food delivery în contextul economic actual.
 
HoReCa on the move, un nou pas în misiunea Tazz de a sprijini antreprenorii în procesul de digitalizare a acestora.
 
După lansarea programului de investiții Tazz Republic, compania continuă planul de contribuție la inovație în HoReCa, oferind antreprenorilor din ecosistemul Tazz un program de educație financiară și informare – HoReCa on the move. Programul își propune să ofere o mai bună înțelegere a conceptului de livrare de mâncare și a procesului de gestionare digitală a afacerii.
 
Programul de educație și suport în digitalizarea afacerilor se desfășoară din octombrie până la sfârșitul anului și presupune mai multe acțiuni – o serie de webinarii pentru restaurante, dar și un program de diagnosticare prin care 300 dintre cele mai performante restaurante vor primi o analiză aprofundată a indicatorilor financiari, alături de o serie de recomandări și sugestii de business din partea lui Iancu Guda și a echipei Tazz.
 
Astfel, restaurantele care participă la webinarii vor afla informații utile despre gestionarea eficientă a capitalului de lucru, ciclul de conversie, efectul de levier optim și multe altele. De asemenea, partenerii vor avea posibilitatea de a pune întrebări specifice, personalizate pentru afacerile lor, pe baza subiectelor discutate.
 
“Suntem o afacere care este mereu în mișcare și dorim să creștem împreună cu partenerii noștri. De aceea, lansarea proiectului HoReCa on the move, împreună cu Iancu Guda, a venit ca un pas firesc în relația noastră cu restaurantele de pe platformă, cărora ne dorim să le oferim informații valoroase pentru afacerile lor, dar și o înțelegere mai profundă a întregului model de business al livrării de mâncare. Ne bucurăm că vor avea ocazia să învețe toate aceste lucruri de la unul dintre cei mai buni specialiști în domeniu, Iancu Guda. În plus, vor primi recomandări utile și vor primi răspunsuri la întrebări esențiale pentru extinderea afacerii lor”, a declarat Alin Șerban, CEO Tazz.
 
“În ciuda problemelor din ultimii ani, sectorul HoReCa rămâne un contributor important la formarea PIB-ului, cu o contribuție de aproximativ 5%. Provocările rămân complexe, de la creșterea prețurilor la energie și la materiile prime, creșterea salariilor, până la incertitudinea fiscală și a consumului într-un mediu cu inflație ridicată. Într-un astfel de context, direcția HoReCa devine evidentă: întreprinzătorii au nevoie de soluții practice și moderne pentru eficientizarea prin digitalizare, extinderea vânzărilor cu ajutorul platformelor de livrare a alimentelor și perfecționarea deciziilor de gestionare financiară a afacerii, de la intuiție la precizie chirurgicală. Sunt onorat să ajut și să livrez aceste soluții alături de Tazz, lider în digitalizarea serviciilor de food delivery. Sper ca proiectul nostru să ajungă la cât mai mulți antreprenori HoReCa, accelerând creșterea profitabilă a sectorului și a afacerilor”, a adăugat expertul financiar Iancu Guda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare