HOROSCOP 14 noiembrie 2022, previziuni de la Neti Sandu

HOROSCOP. Vibrația zilei este 5. Să avem curaj să spunem clar și răspicat ce ne dorim.

BERBEC
Vi se dau înapoi niște bani pe care-i așteptați de multă vreme, poate câștigați un proces, vă revine o proprietate și se încheie o tevatură care a durat ani de zile. E posibil să luați un împrumut ca să dați avansul pentru o casă că aveți nevoie de spațiu, poate va fi un membru, în plus, în familie. O să vă bucurați de niște privilegii și n-o să ratați ocazia să le cereți și alte lucruri șefilor, pentru că meritați.

TAUR
O să faceți o selecție printre ofertele de job, că sunteți pretențioși, pentru că vă cunoașteți valoarea și capacitatea de muncă și nu vă dați pe mâna oricui. Se poate să luați o decizie referitoare la viața de cuplu și să vă fie clar. Poate strângeți relațiile cu niște oameni care vă pot fi de folos în sfera profesională și o să meargă totul ca uns.

GEMENI
Poate o să le cereți șefilor niște înlesniri, bani în avans, ori în plus la salariu sau concediu, acum, când e mult de lucru și o să fie mai greu de înduplecat. O să vreți să faceți pace cu acel cineva de care sunteți legați sufletește, dar numai cu vorbă bună o să reușiți. O să faceți un efort financiar să vă puneți casa la punct că vin sărbătorile și vreți să strălucească.

RAC
E cineva care nu concepe viața fără voi și chiar puteți fi împreună, dacă nu aveți pe nimeni. Relația se poate desfășura frumos și să aveți o familie. E momentul să vă relansați pe scara socială, primiți un titlu. La serviciu vi se poate încredința șefia unui departament. Se poate să vă treziți cu niște bani care vin dintr-o mai veche colaborare, sau banii pe care i-ați împrumutat cuiva.

LEU
E posibil să luați mai mulți bani pentru ce ați muncit în ultima vreme. E un cumul de sume, că sunt și bani din colaborări. Se poate să aflați noutăți despre un proiect în care v-ați putea implica și să câștigați bani pentru o renovare, sau ca să vă cumpărați o locuință. O să faceți monetarul să vedeți dacă vă ajung banii pentru o escapadă turistică la sfârșit de săptămână.

FECIOARĂ
Se poate să aveți spor la preocupările de grup, să vă descurcați de minune și la școală, și să faceți progrese pe linie de învățământ. Poate treceți în altă grupă valorică. Se poate să vă asociați cu niște oameni care apreciază modul în care lucrați și să iasă ceva de calitate. Poate o să puneți umărul la o activitate caritabilă și să devină job permanent pentru unii dintre voi.

BALANȚĂ
E mult de lucru, dar vă place tot ce aveți de făcut și o să vă descurcați, chiar, pe mai multe fronturi și s-ar putea să aveți parte și de ajutoare. V-ar putea coopta cineva într-o colaborare și să luați bani frumoși, că o să fie bine cotată munca voastră. V-ați putea găsi ceva nou de lucru și să vă suplimentați veniturile, mai ales că și partenerul vă aduce mai mulți bani la bugetul comun.

SCORPION
Întrevedere în scop de afaceri și o să dați drumul unui proiect, dacă o să vă înțelegeți în toate privințele că, altfel, nici nu vă apucați de treabă. Se poate să luați niște bani să dați o raită pe la magazine să faceți aprovizionarea, dacă nu preferați online. O să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază și o sa vă puteți relaxa. Și vin și bani.

SĂGETĂTOR
Vi se forțează puțin mâna să dați drumul unui proiect și aveți de câștigat, chiar dacă va fi cu munca multă, o sa faceți față efortului. Sunt cateva aspecte care țin de sanatate pe care ar trebui să le luați în serios, să faceți neapărat niște investigații medicale. Apare omul potrivit, numai să fiti voi dispuși să faceți casă bună împreună, că renunțați cu greu la titlul independent.

CAPRICORN
Voi stați bine la capitolul acte, studii, relația cu rudele apropiate și cu drumurile. O să tot aveți de mers pe ici, pe colo și o să fie cam obositor. E o problemă de suflet care vă cam dă insomnii și puteți scăpa de ea dacă o sa stați de vorbă, să o dați afară. Vi se propune o colaborare și dacă nu sunteți prea ocupați o să dați curs ofertei, că de aici vin bani.

VĂRSĂTOR
Apare o ofertă de lucru și s-ar putea să fie fără cusur și să ziceți da, ca poate sunt și bani și condiții mai bune de lucru. Poate chiar aveți nevoie de o schimbare. Poate o să fiți mai atenți cu partenerul de cuplu. Mai ieșiți împreună la o plimbare, la un spectacol, să nu vă înstrăinați. E cineva care vrea să vă implicați într-o activitate, un proiect, care v-ar aduce un plus de notorietate, și se poate să vă dați acceptul.

PEȘTI
Ați putea pune în aplicare un plan mai vechi și să plecați într-o vacanță, poate de sărbători, sau după, în funcție de obligațiile profesionale, și de bani, bineînțeles. O să vă ocupați de școală, de examene, poate mai aveți și vreo taxă de achitat, dar e posibil să vină și o subvenție, o bursă. Se poate să faceți o rezervare într-o stațiune de agrement să vă duceți în weekend, să-i faceți o surpriză partenerului.

Sursă: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare