Ianis Chele va reprezenta România la Campionatul European de Cub Rubik

TALENT. Ianis Chele, un adolescent din București, va reprezenta România la Campionatul European de Cub Rubik 2024, după ce a adus țării noastre numeroase medalii câștigate la competiții de profil.

Pandemia COVID-19 a schimbat multe aspecte ale vieții noastre, forțându-ne să găsim noi modalități de a ne ocupa timpul și de a ne menține mintea activă. Pentru Ianis, această perioadă de izolare a fost momentul în care un simplu hobby s-a transformat într-o carieră internațională strălucitoare.

Când școlile s-au închis și întâlnirile cu prietenii au devenit imposibile, Ianis a început să dedice ore întregi antrenamentului și perfecționării tehnicii de rezolvare a cubului Rubik. În 2021, a început să participe la competiții, unde și-a demonstrat rapid talentul. Nu a durat mult până când numele său a devenit cunoscut în comunitatea cuberilor, iar victoriile sale au început să se acumuleze.

De la competiții naționale la cele internaționale, Ianis a câștigat medalii și a stabilit recorduri pentru România. Performanțele sale au culminat cu titlul de „Cel mai rapid cuber din România”, reușind să rezolve cubul Rubik 3×3 într-un timp uluitor, plasându-l pe harta mondială a acestui sport.

Succesul lui Ianis nu se oprește la recorduri personale; el este un exemplu pentru tinerii din întreaga lume că pasiunea și perseverența pot transforma orice situație adversă într-o oportunitate. Aceste rezultate l-au recomandat pentru campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”, derulată de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

În iulie, Ianis Chele va reprezenta România la Campionatul European de Cub Rubik, continuându-și parcursul impresionant și inspirând alți tineri să își urmeze pasiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare