IBĂNEȘTI – Concurs de orientare turistică, în pădurea Fâncel de pe Valea Gurghiului

0
63

COMPETIȚIE. Vineri, 13 aprilie, în comuna Ibănești, pe platoul Fâncel de pe Valea Gurghiului, începe cea de-a VIII-a ediție a tradiționalului concurs de orientare turistică organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş – evenimentul se adresează studenţilor, tinerilor şi elevilor.

 

Concursul are loc pe un traseu marcat într-o zonă împădurită, cu un număr fix de posturi, care sunt obligatorii de atins – departajarea concurenţilor se face în funcţie de numărul de posturi descoperite şi a timpului obţinut. Înainte de începerea concursului, concurenții vor beneficia de instructaj de specialitate. Câștigătorii vor fi premiați cu obiecte și articole sportive.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here