IBĂNEȘTI – Concurs de orientare turistică, în pădurea Fâncel de pe Valea Gurghiului

0
129

COMPETIȚIE. Vineri, 13 aprilie, în comuna Ibănești, pe platoul Fâncel de pe Valea Gurghiului, începe cea de-a VIII-a ediție a tradiționalului concurs de orientare turistică organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Tîrgu Mureş – evenimentul se adresează studenţilor, tinerilor şi elevilor.

 

Concursul are loc pe un traseu marcat într-o zonă împădurită, cu un număr fix de posturi, care sunt obligatorii de atins – departajarea concurenţilor se face în funcţie de numărul de posturi descoperite şi a timpului obţinut. Înainte de începerea concursului, concurenții vor beneficia de instructaj de specialitate. Câștigătorii vor fi premiați cu obiecte și articole sportive.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ