Iconica casă din „Singur Acasă” – o privire la locuința lui Kevin McCallister, acum la vânzare pentru o sumă record

ȘTIAȚI CĂ. Casa din filmul clasic „Home Alone” (Singur Acasă), situată în Winnetka, Illinois, SUA, și-a deschis ușile pentru o nouă etapă în istoria sa, fiind scoasă la vânzare pentru o sumă uluitoare de 5,25 milioane de dolari. Această locuință, care a devenit emblematică datorită aventurilor lui Kevin McCallister din film, a captivat inimile a milioane de spectatori din întreaga lume de la lansarea filmului în 1990.

Pentru prima dată din 2012, proprietatea a fost listată pe piață, oferind entuziaștilor de film și celor nostalgici o șansă unică de a achiziționa o bucată din istoria cinematografică. Cu cinci dormitoare și șase băi, această reședință impresionantă se bucură acum de o renovare extremă, realizată de actualii proprietari.

Odată cu adăugarea unei serii mari și construirea unui teren de baschet de ultimă generație, spațiul locuibil a fost extins și îmbunătățit, oferind un cadru modern și luxos. Casa este descrisă ca fiind „una dintre cele mai faimoase case din lume”, atrăgând atenția nu doar prin istoria sa cinematică, ci și prin amenajarea sa impresionantă.

Pe lângă cele cinci dormitoare și șase băi, locuința include două camere de zi, o bucătărie spațioasă și un garaj cu trei locuri de parcare. Această proprietate unică nu este doar un punct de atracție pentru fanii filmului „Home Alone”, ci și pentru cei pasionați de imobiliarele de lux.

În 2021, admiratorii filmului „Singur Acasă” au avut ocazia de a experimenta atmosfera acestei case istorice prin intermediul platformei Airbnb, care a oferit oportunitatea de a închiria locuința pentru o ședere de neuitat.

Nu este pentru prima dată când case celebre din filme sau emisiuni TV sunt scoase la vânzare pentru sume impresionante. Aceste proprietăți nu sunt doar simple locuințe, ci devin adevărate simboluri ale culturii populare, captivând imaginația și inimile oamenilor din întreaga lume.

Casa din „Singur Acasă” continuă să fascineze și să încânte, aducând o bucată din universul filmului în viața reală. Odată cu listarea sa pe piață, această emblematică locuință oferă acum oportunitatea de a deveni parte din povestea sa remarcabilă și de a trăi experiența de a locui într-unul dintre cele mai iconice decoruri cinematografice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare