IDEI – Dece este Monaco un loc ideal pentru Business?!

0
20

BUSINESS. Multe persoane se întreabă care ar fi locul ideal pentru a începe un business, astfel Camera de Diplomație Comercială cu Principatul Monaco vine cu câteva răspunsuri.
 
– Fiind o destinație internațională sigură vizată de multe prsoane, a dezvoltat un puternic simț patriotic și un brand de țară, astfel dacă doriți sa utilizați numele de “Monaco” sau “Monte-Carlo” veți avea nevoie de o licență aparte.
 
– Cu peste 5000 de companii ce își desfășoară activitatea în diverse domenii, oferă un ecosistem de business variat în: tehnologie, inovație, healthtech, sustainability și altele.
 
-Comunitatea mare de business din zonă oferă conexiuni și oportunități de a întâlni investitorii potriviți iar instituțiile publice sunt deschise la nou și proiecte inovatoare.
 
-Incubatoarele precum MonacoTech sau MonacoFoundry oferă consultantă de top startup-urilor.
 
-Infrastructura digitală este la ea acasă și principatul investește constant în ea, inovația fiind parte din ADN-ul lui.
 
-Comunicarea este foarte importantă astfel în Monaco veți găsi mereu peste tot conexiuni 5G.
 
Dacă nu vă sunt suficiente motivele de mai sus, va trebui să luați în considerare și priveliștea care este constant “de poveste”!
 
Deci, nu mai stați pe gânduri și pășiți cu încredere către investițiile în Monaco!
 
Cătălina LumperdeanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ