IDENTIFICARE – A fost arestat un mureșean acuzat de furt din bănci în Austria

0
301

ARESTARE. În urma unor date obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, poliţişti Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, împreună cu polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, au prins un bărbat în vârstă de 45 de ani din Valea Largă, urmărit internaţional pentru comiterea a două infracţiuni de tâlhărie calificată şi o tentativă de furt calificat din incinta unor bănci.

 

Pe numele bărbatului exista un mandat european de arestare, emis în 18 ianuarie 2019 de autorităţile judiciare austriece. Conform anchetatorilor, acesta ar fi cauzat un prejudiciu de peste 250.000 de euro. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ