Ieri a demarat cu fast Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”

EVENIMENT. Ieri a demarat cu fast Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia”, o ediție aniversară ce marchează cei 60 de ani de existență ai acestui eveniment de prestigiu.

După o așteptare de 11 ani, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” revine în lumină, cu evenimente ce se vor desfășura în acest weekend. Pe scena din pitoreasca Piațetă Perla din stațiunea Mamaia, în zilele de 25, 26 și 27 august 2023, se va desfășura un spectacol impresionant, aducându-i împreună pe cei mai talentați și îndrăgiți artiști din muzica ușoară românească.

Tarifele pentru bilete sunt stabilite în mod următor: bilet întreg – 28 lei pe zi, bilet copii/elevi/studenți – 7 lei, iar bilet pentru o zi pentru pensionari – 14 lei. Cu aceste prețuri accesibile, publicul are ocazia să se bucure de momentele deosebite oferite de artiștii consacrați.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului, scena va fi animată de recitaluri și concerte susținute de artiști de renume. În prima zi, care a fost ieri, 25 august, publicul a avut ocazia să se bucure de prestațiile unor nume sonore precum Carmen Trandafir, Călin Geambașu, Xenti Runceanu & Andreea Runceanu, K1, Alexandra Ungureanu, Narcisa Suciu, Florentina Ciună și Romanița Duminică. Recitalurile trupelor Direcția 5 și Holograf au adăugat o notă specială acestei seri memorabile.

Pe 26 august, în a doua zi a festivalului, pe scenă au urcat artiști de excepție precum Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Aurelian Temișan, Dani Ionescu, Anca Florescu, Jazzy Jo și Anca Țurcașiu. Trupele Proconsul și Cargo au oferit recitaluri pline de energie și muzică de calitate.

În ziua de 27 august, ultima zi a evenimentului, publicul a avut parte de apariții de neuitat, inclusiv Miki ex-Kpital, Silvia Dumitrescu, Cristina Vasiu, Călin Goia, Sergiu Cioiu, Gabriela Atanasov, Betty Iordăchescu, Hara și Vlad Nicolici. Recitalurile trupelor Voltaj și Loredana & Banda Agurida au încheiat festivalul într-o notă de înaltă energie și entuziasm.

Pe lângă artiștii invitați și momentele muzicale deosebite, pe scena festivalului s-a aflat Orchestra Festivalului de Muzică Ușoară „Mamaia”, sub conducerea talentatului dirijor Daniel Jinga. Ediția aniversară a evenimentului a fost prezentată cu profesionalism și căldură de către Liana Stanciu și Aurelian Temișan.

Astfel, Festivalul Național de Muzică Ușoară „Mamaia” a revenit în atenția publicului într-o ediție aniversară cu totul specială, reafirmându-și statutul de eveniment muzical de referință în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare