Ikea intenționează să deschidă un nou magazin în Iași

RETAIL. Gigantul suedez de mobilier și decorațiuni interioare, Ikea, planifică să-și extindă prezența în România prin deschiderea unui nou magazin în județul Iași, în apropierea Brico Depot din zona Pacurari din Iași. Retailerul se află în procesul de achiziționare a unui teren cu o suprafață de peste 50.000 de metri pătrați în acest scop.

Această locație se află în proximitatea magazinului Brico Depot din cadrul complexului comercial ERA. Dacă acest proiect avansează, ar reprezenta al patrulea magazin Ikea din România, urmând primul magazin inaugurat în București și al doilea, precum și al treilea magazin deschis mai devreme în acest an la Timișoara, în partea de vest a țării.

Merită menționat că zona destinată extinderii Ikea în Iași a fost deja supusă reglementărilor urbanistice în cadrul construcției complexului comercial ERA. Prin urmare, se așteaptă ca eliberarea permisului de construcție pentru amenajarea magazinului Ikea să avanseze, permițând potențial dezvoltarea magazinului în viitorul apropiat.

Extinderea Ikea în Iași reflectă angajamentul continuu al companiei pe piața românească și dorința sa de a oferi produsele sale populare de mobilier și amenajări interioare unui număr și mai mare de clienți în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare