Imagine Dragons vine la UNTOLD 2023

CONCERT. UNTOLD a anunțat primul mare nume pentru 2023!

Imagine Dragons, una dintre cele mai populare trupe de pop-rock din lume, va concerta în premieră la Cluj-Napoca, la UNTOLD Festival.
Organizatorii anunță astfel primul nume și primul live act major pentru cea de-a 8-a editie UNTOLD, care va avea loc intre 3 si 6 august, in Cluj-Napoca.

Imagine Dragons
este o trupă de muzică pop din Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii. Trupa a reușit sa ajungă în topuri în septembrie 2012, după lansarea primului album de studio, Night Visions și a single-ului It’s Time. Albumul Night Visions a ajuns pe locul 2 în Billboard 200. Conform revistei Billboard, Imagine Dragons este cea mai bună trupă din toate timpurile. De asemenea, Rolling Stone consideră piesa Radioactive cel mai mare hit de muzică rock al anului 2013.

Trupa este alcătuită din solistul Dan Reynolds, chitaristul Daniel Wayne Sermon (Wayne “Wing” Sermon), basistul Ben McKee și din bateristul Daniel Platzman.

Albumul de debut al trupei Night Visions este certificat cu platină în douăsprezece țări, având peste 2 milioane de copii vândute în Statele Unite. Totodată, albumul este certificat cu aur în multe țări.

Dintre cele mai renumite cântece ale trupei vă amintim: Radioactive, Demons, Believer, Thunder, It’s Time, Enemy, Whatever It Takes, Natural, Sucker For Pain, I Bet My Life și altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare