ÎN AJUTORUL TURIȘTILOR – A fost lansată aplicaţia pentru telefoane mobile Visit Sovata

SOVATA. Administrația publică a oraşului-stațiune Sovata şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sovata au lansat aplicaţia pentru telefoane mobile Visit Sovata, în versiunile iOS şi Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit din AppStore şi GooglePlay (logic, pentru utilizarea aplicaţiei este necesară conexiunea la internet).

 

Aplicația Visit Sovata are drept scop promovarea atracţiilor turistice din orașul-stațiune și conţine informaţii despre oferte turistice variate, prezentate și în format foto-video, sau sub forma unui tur virtual cu o panoramă de 360 grade. De asemenea, aplicaţia vă permite să contactaţi telefonic, de exemplu, operatorul turistic al atracţiei sau să accesaţi pagina, de internet a acestuia.

 

În categoria Trasee poate fi găsită şi o hartă, care vă permite să exploraţi elementele unui anume traseu educaţional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveţi activat funcţia Geolocaţie.

 

Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteţi găsi recomandări, aplicaţia prezintă şi alte atracţii care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic, ori informaţii privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora. Aplicaţia mai dispune şi de un calendar de evenimente, care cuprinde informaţii despre concerte, spectacole etc. din Sovata.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare