ÎN AJUTORUL TURIȘTILOR – A fost lansată aplicaţia pentru telefoane mobile Visit Sovata

0
71

SOVATA. Administrația publică a oraşului-stațiune Sovata şi Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Sovata au lansat aplicaţia pentru telefoane mobile Visit Sovata, în versiunile iOS şi Android. Aceasta poate fi descărcată gratuit din AppStore şi GooglePlay (logic, pentru utilizarea aplicaţiei este necesară conexiunea la internet).

 

Aplicația Visit Sovata are drept scop promovarea atracţiilor turistice din orașul-stațiune și conţine informaţii despre oferte turistice variate, prezentate și în format foto-video, sau sub forma unui tur virtual cu o panoramă de 360 grade. De asemenea, aplicaţia vă permite să contactaţi telefonic, de exemplu, operatorul turistic al atracţiei sau să accesaţi pagina, de internet a acestuia.

 

În categoria Trasee poate fi găsită şi o hartă, care vă permite să exploraţi elementele unui anume traseu educaţional prin Google Map. De asemenea, navigarea este posibilă dacă aveţi activat funcţia Geolocaţie.

 

Pe paginile dedicate diferitelor puncte de interes puteţi găsi recomandări, aplicaţia prezintă şi alte atracţii care sunt în apropierea acestora sau care sunt similare din punct de vedere tematic, ori informaţii privind restaurantele din zonă, alături de datele de contact ale acestora. Aplicaţia mai dispune şi de un calendar de evenimente, care cuprinde informaţii despre concerte, spectacole etc. din Sovata.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ