ÎN WEEKEND – Campioni ai automobilismului viteză, la etapa de Super Rally desfășurată în Tîrgu Mureș

RALIU. În acest weekend, în Tîrgu Mureș are loc prima etapă a Campionatului Naţional de Super Rally (organizat de Mihai Leu prin Asociaţia Club Sportiv AMC Racing – competiția este sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv).

 

Bruno Jarach – Lamborghini Huracan

 

Roberto Ragazzi

La eveniment și-au anunțat participarea 38 de piloți printre care nume de notorietate în motorsportul internațional: italienii Ricardo Ragazzi, Silvio Galante (ambii concurează pe Ferrari 458 Evo challenge), Franco Corradin (Porsche 997 GT3), Armando Batocchi (Ferrari 458), Bruno Jarach (Lamborghini Huracan) sau românii Mihai Leu (Ferrari 458), Andrei Dumitrescu (unul dintre cei mai rapizi piloţi ai Campionatului Naţional de Viteză în Coasta Dunlop – concurează pe Tatuus), Silviu Dumitrescu (Osella), Vali Porcişteanu (liderul campionatului național de raliuri – concurează pe Skoda Fabia R5) etc.

 

 

Tot în cadrul evenimentului are loc și o etapă de Time Attack (campionat care are ca obiectiv principal descoperirea de noi talente din rândul șoferilor amatori, dornici de a face pasul spre sportul auto de performanță ca viitori piloți), la care s-au înscris 25 de piloți. Startul curselor se dă din dreptul Teatrului Național (Piața Trandafirilor) și a fost gândit ca un ghid turistic prin centrul istoric al orașului, cu cele mai importante obiective de vizitat (Palatul Culturii, Palatul Administrativ, Piața Bolyai cu Liceul Bolyai Farkas, Biblioteca Teleki-Bolyai, Cetatea Medievală, Palatul Bernady, Catedrala ”Înălțarea Domnului”).

 

Vineri, 22 iunie, începând cu ora 20.30, la Cetatea Medievală, are loc prezentarea echipajelor și o sesiune de autografe pentru iubitorii motorsportului.

 

msnews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare