INAUGURARE – În 10 octombrie, se deschide primul magazin KiK din județul Mureș

1
2624

RETAIL. Joi, 10 octombrie 2019, la ora 18.00, în Târgu Mureș, Grupul KiK, unul dintre cei mai importanţi retaileri de îmbrăcăminte din Germania, deschide primul magazin în județul Mureș. Magazinul este amplasat în Piața Teatrului nr. 1.

 

KiK a intrat pe piaţa românească în toamna anului trecut și a ajuns la un protofoliu comercial de 27 de magazine în 23 de orașe. Kik (denumirea oficială a firmei este KiK Textilien und Non-Food GmbH) este în topul primilor 10 furnizori în sectorul comerţului cu amănuntul din Germania şi dispune de peste 3.400 de magazine în Europa, compania fiind înființată în urmă cu 25 de ani, la Düsseldorf Gerresheim de Stefan Heinig.

 

KiK își axează strategia de afaceri pe reducerile în sectorul produselor textile, comerțul cu articole de îmbrăcăminte constituind o cotă de 70% din sortimentul produselor comercializate în magazinele companiei germane.

 

Liviu DAMIANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Nu este primul magazin deschis in judetul Mures acesta din Tg. Mures!
    S-a deschis cu cateva luni inainte la Ludus.
    Inainte de a scrie articole ar fi bine sa va informati mai bine.

    Multumesc!

LĂSAȚI UN MESAJ