INAUGURARE – Kaufland deschide astăzi noul magazin permanent din Sovata, creând 80 de locuri de muncă

INVESTIȚIE. Marți, 15 decembrie, Kaufland inaugurează magazinul permanent din stațiunea balneoclimaterică Sovata, amplasat pe strada Primăverii nr. 58, în aceeași locație în care, începând din anul 2017 funcționa un magazin estival temporar (era deschis doar pe perioada verii).

 

Magazinul este construit pe o suprafață de peste 5.400 metri pătrați, din care peste 3.000 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. De asemenea, a fost amenajată o parcare cu 232 de locuri (dotată cu stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice), iar investiția a generat 80 de locuri de muncă.

 

În parcarea magazinului a fost montat un automat de reciclare tip self-service în care clienții pot depune, în schimbul unei sume de bani sub formă de cupon de reducere ce poate fi folosit în magazin, trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

 

De asemenea, la intrarea în magazin, clienții pot depune pentru reciclare ambalajele ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie (recipiente din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, recipiente de detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor) în schimbul unor cupoane cu 50% reducere pentru cumpărarea altora noi, la alegere din produse selecționate, conform campaniei lunare.

 

Andrada VLAS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare