INAUGURARE – MyToDo, platforma online unde poți să găsești meseriași din diferite domenii aflați în Târgu Mureș

0
389

MYTODO – TÂRGU MUREȘ. MyToDo, concept dezvoltat de o echipă tânără, creativă și eficientă, este o platforma prestatoare de servicii, care oferă atât beneficii pentru clienții săi, cât și pentru persoanele doritoare de munca independentă.

 

Cum funcționează MyToDo? Ei bine, în cazul în care ești în căutarea unui anumit prestator de servicii, prin numai câteva click-uri îți poți găsi persoana potrivită nevoii tale. De asemenea, în cazul în care ești o persoana independentă căreia îi surâde ideea de a muncii pe cont propriu, intri pe platformă, îți creezi un cont și devii ToDo-er.

 

Platforma își începe călătoria în orașul Târgu Mureș pe data de 22 februarie 2022, iar pe parcurs aceasta se va dezvolta la nivel național.

 

MyToDo este cu și despre oameni, iar echipa de tineri care au venit cu acest concept au ca și public țintă toate persoanele care își doresc mai mult timp liber sau care vor să delege din sarcinile din viața de zi cu zi, precum și persoanele care doresc sa devină independente sau care vor să-și monetizeze pasiunile.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ