Inaugurarea noii săli de sport din Sângiorgiu de Pădure

SPORT. Președintele Consiliului Județean – Péter Ferenc, ne anunță azi pe pagina sa de Facebook, despre inaugurarea noii săli de sport din Sângiorgiu de Pădure finanțată de Compania Națională de Investiții.

El mulțumește domnului viceprim-ministru și președinte UDMR Kelemen Hunor, domnului Cseke Attila, ministrul dezvoltării, precum și primarului Csibi Attila și echipei sale pentru perseverență.

Tot pe pagina sa de Facebook, Péter Ferenc a menționat: “Nu există o forță mai mare de construire a comunității decât sportul.Sportul îi aduce împreună pe copii și pe adulți, construiește comunități și oferă o identitate puternică.”

Terenul pe care s-a edificat noua sală de sport din Sângeorgiu de Pădure are o suprafață de 3.500 mp și decizia predării acestuia către CNI pentru realizarea investiției a fost luată de forul deliberativ al orașului în noiembrie 2019. Cheltuielile de racordare la utilități au fost suportate din bugetul orașului, iar destinația investiției trebuie menținută minimum 15 ani.

Investiția a fost estimată la 7,7 milioane de lei + TVA (7.704.153,32 lei + TVA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare