Începând de vineri, 21 iunie, se redeschid bazinele exterioare ale Complexului Weekend

COMUNICAT DE PRESĂ. Târgu Mureș, 18 iunie 2024. Bazinele exterioare din Complexul de agrement Weekend Târgu Mureș se redeschid vineri, 21 iunie, începând cu ora 14.00. Până la deschiderea oficială din 5 iulie, nu se percepe taxă de intrare.

Complexul de Agrement Weekend Târgu Mureș, complex capabil să primească câteva mii de vizitatori simultan, anunță redeschiderea noului sezon estival, vineri 21 iunie 2024. În aceste două săptămâni dinainte de deschiderea oficială din 5 iulie, se vor mai face ultimele retușuri și se vor efectua teste pentru recircularea apei, pentru a asigura târgumureșenilor cele mai bune condiții de îmbăiere și relaxare. Din aceste considerente, în perioada 21 iunie – 5 iulie accesul va fi liber, nepercepându-se taxe de intrare.

Bazinele exterioare din zona de îmbăiere vor fi deschise zilnic, între orele 09.00 – 20.00, cu excepția zilelor de luni, când complexul este închis pentru activități de întreținere și curățenie. În acest timp, vor fi disponibile servicii de salvamar și de prim ajutor.

Vă informăm că probele prelevate din bazine arată că temperatura apei din bazine este conformă cu HCL Nr. 51 din 29 februarie 2024 (“Tarifele de intrare se percep după ziua în care temperatura apei din bazinele externe depășește 20°C”), în prezent apa din bazine înregistrând 20-21°C.

Toboganele vor fi puse în funcțiune după finalizarea testelor privind funcționalitatea acestora.

Amintim vizitatorilor că regulamentul în vigoare în complex prevede, printre altele, că accesul la bazine este permis numai în îmbrăcăminte adecvată și doar după folosirea dușului.

În 2024 tarifele biletelor rămân neschimbate. Costul unui bilet pentru adulți va fi 20 de lei pentru întreaga zi, iar pentru copii 10 lei (copiii până la 3 ani au acces gratuit). Târgumureșenii beneficiază de o reducere de 25% la biletele de intrare pentru cele 4 bazine de îmbăiere (2 pentru adulți și 2 pentru copii).

Despre Centrul de Cultură, Artă și Agrement Târgu Mureș

Centrul de Cultură, Artă și Agrement Târgu Mureș este o instituție publică de cultură și evenimente publice care funcționează sub autoritatea Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș. Scopul său este promovarea culturii și a activităților creative, educaționale, artistice și de tineret în municipiul Târgu Mureș, precum și punerea în valoare a patrimoniului local și a potențialului turistic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare