Începe a 5-a ediție a campaniei “Încalță un copil”

COMUNICAT. Este al patrulea an când Asociația Divers se alătură doamnei Mirela Retegan și Fundației Zurli în campania “Încalță un copil de iarnă”. În 2022, în Târgu Mureș, am încălțat împreună peste 200 de copii și am îmbrăcat peste 50.

Există însă în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată. Astfel și în 2023, Fundația Zurli și Asociația Divers doresc să încalțe de iarnă copii care de multe ori nu au încălțăminte adecvată cu ce să meargă la școală.

Vă invităm să cumpărați și să donați o pereche de încălțări noi până în 15 decembrie. Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, vă încurajăm să puneți și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală.

Vă rugăm să ne ajutați și să aduceți/trimiteți donațiile Dvs. la sediul nostru din Tîrgu Mureș, Str. Avram Iancu Nr. 29, zilnic între orele 10:00 – 13:00 și 17:00 – 19:00, respectiv sâmbătă între orele 10:00 – 13:00.
Despre campanie puteți afla mai multe prin telefon la 0265-311727, e-mail:office@divers.org.ro sau aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare