ÎNCEPE RETURUL – Singura echipă mureșeană din Liga a III-a, Avântul Reghin, joacă astăzi în deplasare la Odorheiu Secuiesc

LIGA A III-A. Avântul Reghin, singura formație din județul Mureș participantă în ediția 2019-2020 a Ligii a III-a, în seria a V-a (județul nu are reprezentate în Liga Națională sau Liga a II-a), începe returul acestui sezon competițional vineri, de la ora 15, în deplasare, pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

 

În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 (1-1), în urma golurilor marcate de Vlad Bujor (pentru Avântul) și Alexandru Taciuc (pentru AFC). În ultimul meci disputat pe terenul din Odorheiu Secuiesc, în urmă cu un an (aprilie 2019 – în ediția trecută a campionatului), reghinenii s-au impus cu 3-1 (2-1), prin golurile înscrise de Murar, Truță și Bujor.

 

Avântul Reghin a încheiat turul campionatului pe locul 9 (din 16 echipe), cu 19 puncte obținute din 4 victorii și 7 egaluri (au pierdut 4 meciuri), iar AFC Odorheiu Secuiesc, pe locul 14 (retogradabil), cu 10 puncte obținute din 2 victorii și 4 egaluri (au pierdut 9 meciuri). În tur, Avântul a înscris 24 de goluri în cele 15 meciuri), fiind pe locul 4 în serie în clasamentul echipelor cu cele mai eficiente atacuri.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare