ÎNCEPE RETURUL – Singura echipă mureșeană din Liga a III-a, Avântul Reghin, joacă astăzi în deplasare la Odorheiu Secuiesc

0
397

LIGA A III-A. Avântul Reghin, singura formație din județul Mureș participantă în ediția 2019-2020 a Ligii a III-a, în seria a V-a (județul nu are reprezentate în Liga Națională sau Liga a II-a), începe returul acestui sezon competițional vineri, de la ora 15, în deplasare, pe terenul celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

 

În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1 (1-1), în urma golurilor marcate de Vlad Bujor (pentru Avântul) și Alexandru Taciuc (pentru AFC). În ultimul meci disputat pe terenul din Odorheiu Secuiesc, în urmă cu un an (aprilie 2019 – în ediția trecută a campionatului), reghinenii s-au impus cu 3-1 (2-1), prin golurile înscrise de Murar, Truță și Bujor.

 

Avântul Reghin a încheiat turul campionatului pe locul 9 (din 16 echipe), cu 19 puncte obținute din 4 victorii și 7 egaluri (au pierdut 4 meciuri), iar AFC Odorheiu Secuiesc, pe locul 14 (retogradabil), cu 10 puncte obținute din 2 victorii și 4 egaluri (au pierdut 9 meciuri). În tur, Avântul a înscris 24 de goluri în cele 15 meciuri), fiind pe locul 4 în serie în clasamentul echipelor cu cele mai eficiente atacuri.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here