ÎNCEPE SEZONUL – Baschetbalistele de la Sirius Târgu Mureș, adversar ușor în Cupa României

0
128

CUPA ROMÂNIEI – BASCHET. Echipa feminină de baschet BC Sirius Târgu Mureș (antrenori: Carmin Artemie Popa – fost la U. Cluj și, în ediția trecută, la Phoenix CSU Simona Halep Constanța – și Ionel Brustur) va juca în primul tur al Cupei României ediția 2021-2022 cu AC Triumf Botoșani, echipă nou-creată (practice, abia în 17 august clubul din Botoșani a fost afiliat provizoriu la FRB). Se joacă în dublă manșă, eliminatoriu.

 

Conform Federației Române de Baschet, meciurile din primul tur al competiției vor avea loc în 25 şi 29 septembrie, tur-retur (în cazul în care echipele se înțeleg, meciurile se pot desfășura într-o singură locație). Iată meciurile din turul 1 Cupa României 2021-2022:

 

* BC Sirius Târgu Mureș – AC Triumf Botoșani

* CSM Alexandria – CSU Alba Iulia

* ACS KSE Târgu Secuiesc – FCC Baschet UAV Arad

* CS Agronomia București – CSTBv CSU Olimpia Brașov

* CSM Târgoviște – CS Rapid București

* CS Universitatea Cluj-Napoca – Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

 

Cele mai bune două echipe din Liga Națională, ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare (locurile 1 și 2 în ediția trecută de campionat vor intra în competiției în turul 2 (programat în 29 decembrie 2021 și 5 ianurie 2022 – la fel, se joacă în dublă manșă), alături cele 6 echipe calificate din turul 1. Cele 4 echipe care se vor califica în turul 3 vor disputa Final 4, programat în 26 și 27 februarie 2022.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ