Începerea rezilierii contractului cu operatorul de salubritate, S.C. Brantner Veres S.A.

REZILIERE. Primăria Târgu Mureș ne-a adus în vedere faptul că ieri în ședința de Consiliului Local, s-a votat pentru începerea procedurilor de reziliere a contractului din cauza neîndeplinirii obligațiilor de către operatorul de salubritate, S.C. Brantner Veres S.A.

Primarul Soós Zoltán a fost mandatat în ședința de Consiliu Local de vineri, 18 noiembrie, să facă demersuri în vederea începerii procedurii de reziliere a contractului în adunarea AGA a ADI ECOLECT, convocată în regim de urgență pentru ieri, 21 noiembrie 2022.

“În urma votului exprimat, operatorul de salubritate are la dispoziție, conform contractului, 30 de zile pentru a remedia situația, altfel intrând în vigoare încetarea acestuia de drept, așa cum este specificat în documentul “Notificarea de încălcare” adoptat astăzi, referitor la Contractul de delegare a gestiunii activităților de colectare şi transport a deșeurilor municipale și a altor fluxuri de deșeuri, componente ale serviciului de salubrizare al județului Mureș .
Poliția Locală Târgu Mureș a aplicat până în prezent peste 200 de amenzi operatorului pentru încălcarea continuă a planului de acțiune asumat privind colectarea deșeurilor, în valoare totală de aproximativ 400.000 de lei.
Poliția Locală, împreună cu inspectorii de la Administrația Domeniului Public, se află în permanență pe teren și raportează atât furnizorului de servicii publice de gestionare a deșeurilor, cât și ADI ECOLECT, locurile unde există deșeuri ilegale.” – se precizează pe pagina de Facebook a Primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare