INCIDENT – Echipaj medical SMURD agresat în Valea Rece din Târgu Mureș: ambulanța a fost avariată și scoasă din serviciul de intervenție

0
682

SMURD TÂRGU MUREȘ. Joi, 19 august, în jurul orei 20.00, un echipaj medical SMURD Târgu Mureș solicitat la o intervenție în cartierul ilegal Valea Rece din municipiu a fost agresat fizic și verbal, iar ambulanța SMURD a fost avariată de un cetățean din zonă, acesta fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 

Conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a precizat că în urma incidentului a fost necesară scoaterea ambulanței din serviciul de intervenție.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ