INCIDENT – Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Sighișoara

0
215

INCENDIU. În această dimineață, în jurul orei 06, la groapa de gunoi a municipiului Sighișoara, aflată în lângă arterele rutiere DN 14 (spre Mediaş) şi E60, a izbucnit un incendiu violent care se întinde pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

 

Au intervenit pompierii de la Detașamentul local, însă intervenția este un adificilă în contextul în care există focare la 7-8 metri adâncime, a comunicat ISU Mureș.  Incendiul a fost localizat (exista pericol de propagare) însă mai există degajări de fum, iar o echipă a Gărzii de Mediu Mureș s-a deplasat la fața locului pentru evaluarea calității aerului.

 

* Foto: ISU Mureș

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ