INCIDENT – Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Sighișoara

0
57

INCENDIU. În această dimineață, în jurul orei 06, la groapa de gunoi a municipiului Sighișoara, aflată în lângă arterele rutiere DN 14 (spre Mediaş) şi E60, a izbucnit un incendiu violent care se întinde pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați.

 

Au intervenit pompierii de la Detașamentul local, însă intervenția este un adificilă în contextul în care există focare la 7-8 metri adâncime, a comunicat ISU Mureș.  Incendiul a fost localizat (exista pericol de propagare) însă mai există degajări de fum, iar o echipă a Gărzii de Mediu Mureș s-a deplasat la fața locului pentru evaluarea calității aerului.

 

* Foto: ISU Mureș

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here