INCIDENT – Incendiu violent la fabrica de mobilă Dalin din Reghin, la 3 ani și jumătate de la precedentul incendiu

0
3159

INCENDIU – REGHIN. Vineri seara, un incendiu violent a izbucnit la fabrică de mobilă Dalin din municipiul Reghin, cuprinzând mai multe hale de depozitare cu o suprafaţă de peste 1.000 mp, existând pericolul ca focul să se propage la halele învecinate.

 

Au fost alertaţi pentru a interveni în sprijin pompierii militari de la Punctul de Lucru Deda, Garda de Intervenţie Miercurea Nirajului, pompierii voluntari din comunele Ruşii Munţi, Gurghiu, Ibăneşti, Hodac, pompierii voluntari ai firmei Kastamonu. De asemenea, conducerea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Horea” al judeţului Mureş a precizat că au fost alertate pentru a interveni în sprijin ISU Bistriţa-Năsăud şi ISU Harghita.

 

În zonă există degajări însemnate de fum care pot afecta circulația rutieră, fapt pentru care ISU Mureș a transmis un mesaj prin RO-ALERT pentru evitarea zonei. În 16 septembrie 2017, tot la Fabrica de mobilă Dalin din Reghin a izbucnit un incendiu violent (atunci acesta a fost generat de la vopsitoria fabricii, într-un moment în care, din fericire, nu se lucra).

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ