INEDIT – Meci de Liga Campionilor în Târgu Mureș: campioana României vs. campioana Italiei

0
110

VOLEI FEMININ. Miercuri, 27 noiembrie, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș, iubitorii voleiului pot să asiste la un meci feminin din Liga Campionilor, în care se vor înfrunta campioana României, CSM Volei Alba Blaj și echipa italiană A. Carraro Imoco Conegliano, vicecampioană europeană en-titre.

 

Partida face parte din etapa a doua a Grupei D a Ligii Campionilor. În primul meci, desfășurat în deplasare, CSM Volei Alba Blaj (fostă finalistă a Ligii Campionilor) a fost învinsă de echipa franceză Nantes VB cu scorul de 3-1 (25-19, 20-25, 25-12, 25-16), după o partidă de o oră şi 37 de minute.

 

Din grupa româncelor mai fac parte Carraro Imoco Conegliano (campioana Italiei și vicecampioană europeană) şi Vasas Obuda Budapesta (campioana Ungariei). Acesta este singurul meci din grupă de pe teren propriu pe care Alba Blaj îl dispută în Târgu Mureș, celelalte două partide, cu Nantes VB (vicecampioana Franței) și Vasas Obuda Budapesta (Ungaria), urmând să le dispute în Sibiu.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ