Inetum angajeaza 300 de specialisti in Romania

RESURSE UMANE. Grupul Inetum intenționează să recruteze 7.000 de oameni în întreaga lume în 2022, dintre care 300 în România. Pentru implementarea acestui plan de recrutare, Inetum organizează un eveniment de recrutare pe 14 și 15 septembrie la București. Evenimentul 48h Chrono Job XP’ oferă oricărui solicitant șansa de a-și trimite CV-ul și de a primi o ofertă de muncă în termen de 48 de ore.
 
Nicolas Boitout, Managing Director al Inetum România, a declarat: „Vrem să creștem echipele globale și locale. În timpul evenimentului de recrutare, angajamentul nostru față de profesioniștii IT este următorul: de la primul interviu până la oferta de muncă va trece mai puțin de 48 de ore. Alătură-te echipei noastre din România de peste 500 de profesioniști!”
 
Cristian Toader, liderul Centrului de Prestare Servicii din Inetum România, a evidențiat: „Suntem o organizație agilă și un grup internațional care oferă servicii și soluții digitale. În România, portofoliul nostru conține servicii de consultanță, outsourcing și un centru de livrare de servicii dedicat proiectelor internaționale. Acest eveniment vă oferă posibilitatea de a fi intervievat și de a primi o ofertă de muncă IT în termen de 48 de ore.
Alăturându-te nouă înseamnă a participa la proiecte interesante și inovatoare în diverse domenii de expertiză. Fiecare rol din compania noastră vine cu oportunități de îmbunătățire a competențelor, acces la canale de dezvoltare, beneficii competitive și o echipă distractivă.”
 
„Avem disponibile roluri hibride și la distanță, în proiecte deosebit de interesante. Vei lucra cu tehnologiile actuale, într-o cultură diversă și agilă. Membrii echipei noastre sunt sprijiniți și încurajați să-și îmbunătățească constant abilitățile, să aibă acces la cursuri de formare și să primească sugestii de management al carierei din partea departamentului HR Business Partner”, adaugă Eliza Tircici, Head of Recruitment în Inetum România.
 
Candidații își pot trimite CV-urile la hr.ro@inetum.com.
Detalii eveniment: 14-15 septembrie, orele 12:00 – 18:00 la Hotel Hilton Garden Inn, sala Inetum (str. Doamnei nr.12, Bucuresti).
Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare