Tăt i Fain! Camping Fain & Fain Music Weekend, 9-11 septembrie

TURISM. Camping Fain – pentru oameni cu spirit fain.
Spiritul Fain te va ghida într-o altfel de experiență. Căsuțele, Domurile, corturile atent aranjate, hamacele, foișorul, zona Grill, Jirkabarul, Taverna, cafeaua, barul, biblioteca, jocurile outdoor sau colecția de board-games, dușul fierbinte, detaliile de la tot pasul, drumețiile, natura, muntele și potecile lui ascunse, apa, aerul, focul de tabară, aventura ta la rafting sau la ski, o tură cu bicicleta, gazde deschise la minte și la suflet și cel mai important: oameni cu spirit fain.
 
Sunt condimentele unei experiențe bogate, memorabile și relaxante care te vor face să te îndragostești de Camping Fain – poate singurul camping deschis all season din Romania.
Găsește detalii mai multe aici: https://campingfain.ro/
 

 
Fain Music Weekend se întâmpla la Camping Fain – Sălard, Lunca Bradului în 9-11 Septembrie și își propune să fie un eveniment fain de tot.
Ai acces gratuit cu cortul propriu sau poți opta pentru una din opțiunile de campare la corturi, dome-uri sau căsuțe. Food Truck și două baruri pregătite cu toate cele. Strânge gașca, fă-ți rucsacul de munte și hai să ducem povestea mai departe așa cum știm noi mai bine: cu Spirit Fain.
 
Cumpăra-ți acum biletul și oferă-ți o experiența de festival altfel la Fain: https://www.iabilet.ro/bilete-fain-music-weekend-75193/?q=fain+music

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare