INFO – Farmec și-a mutat magazinul din Târgu Mureș într-o nouă locație

0
310

LOCAȚIE NOUĂ – MAGAZIN. Farmec, unul dintre cei mai mari producători de cosmetice din România și unul dintre cei mai importanți din Europa de Sud-Est, și-a mutat magazinul din Târgu Mureș, care funcționa în Piața Trandafirilor nr. 61, într-o nouă locație. Noul magazin este amplasat pe Calea Călărașilor nr. 1, iar compania a anunțat că în perioada 26-30 octombrie își așteaptă clienții cu surprize și promoții de bun-venit.

 

Noul magazin are o suprafață totală de 52 mp (mai mare decât precedentul) și respectă conceptul și designul întregului lanț de magazine de brand. Rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec (în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș și Timișoara) și 22 magazine Gerovital (în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș și Râmnicu Vâlcea).

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ