INTERES PUBLIC – Programul din această săptămână a Caravanei Vaccinării în cartierele din Târgu Mureș

0
289

VACCINARE. Campania de vaccinare fără programare, acțiune organizată de Instituția Prefectului-județul Mureș, Serviciul Județean de Ambulanță Mureș și Direcția de Sănătate Publică Mureș, cu sprijinul Serviciului de Telecomunicații Speciale Mureș, continuă în această săptămână în cartierele municipiului Târgu Mureș. Imunizarea, care se va face cu vaccinul Johnson&Johnson, este gratuită și nu este nevoie de programare, ci numai de un act de identitate valabil.

 

Caravana vaccinării a început duminică, 24 octombrie, în fața Catedralei Mari din Târgu Mureș, Instituția Prefectului Mureș informând că în acea zi s-au imunizat 371 de persoane. Caravana vaccinării va fi prezentă în următoarele două săptămâni în cartiere și în preajma altor biserici din municipiul reședință de județ.

 

Programul Caravanei vaccinării pentru această săptămână este următorul (cu precizarea că acțiunile sunt programate în același interval orar, respectiv de la ora 12.00 la ora 16.00):

26.10.2021: Dâmbu Pietros – lângă Ansamblul Artistic Mureșul

27.10.2021: Tudor Vladimirescu – Parcul Diamant

28.10.2021: Tudor Vladimirescu – parcarea de lângă Parcul Albastru (lângă clădirea EON)

29.10.2021: Unirii – parcarea magazinului Palas

31.10.2021: Tudor – în fața Catedralei “Învierea Domnului” – Fortuna

 

Pentru a reduce timpul de așteptare, doritorii pot să se prezinte cu “Formularul de exprimare a acordului informat pentru adulți” și “Chestionarul de triaj vaccinare adulți” completate (dacă acest lucru este posibil). Formularele pot fi descărcate de pe platforma: https://vaccinare-covid.gov.ro/formulare-si-chestionare/.

 

Campania de vaccinare fără programare va continua și în celelalte cartiere ale orașului, în săptămâna 1-7 noiembrie, după un program care va fi anunțat ulterior.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ