INFORMARE OFICIALĂ – Al treilea caz de coronavirus confirmat în județul Mureș, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică

0
457
Foto: Digi24

CORONAVIRUS. În urmă cu puțin timp, Grupul de Comunicare Strategică (GSC) a confirmat 10 noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), unul fiind în județul Mureş (celelalte 9: 4 în Bucureşti, 2 în Ilfov şi câte unul în Constanţa, Teleorman și Neamţ). Toate cele 10 persoane nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacţi ai unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină.

 

În județul Mureș au fost confirmate până acum trei cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19, în afara celui anunțat acum fiind cazurile confirmate în 8 martie 2020 (o femeie în vârstă de 70 de ani din comuna Cristești, limitrofă cu municipiul Târgu Mureș) și 12 martie (un bărbat în vârstă de 21 de ani din Lechința-Iernut). Conform protocolului, primii doi pacienți au fost transferați la Centrul de Boli Infecţioase Cluj, pentru tratament.

 

În acest moment, în România au fost confirmate 168 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID-19 (coronavirus) – 9 dintre aceste persoane fiind declarate vindecate și externate, conform (GSC).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ