INFORMARE PUBLICĂ – Programul curățeniei generale pentru perioada 15-19 noiembrie în municipiul Târgu Mureș

0
74

ANUNȚ. În perioada 15-19 noiembrie 2021, în Târgu Mureș continuă acțiunea de curățenie generală în cartierele Unirii, Tudor, precum și în zone limitrofe și forestiere ale municipiului. În fotografie (click pentru mărirea imaginii) aveți programul în detaliu, pe zile și străzi programate.

 

În cadrul programului de curățenie se colectează obiecte de uz  casnic și gospodăresc sortate (hârtie, cartoane mari, sticlă, plastic etc.) și deșeuri vegetale (frunze, crengi, vrejuri – acestea trebuie ambalate în saci de plastic și depozitate lângă bordura carosabilului).

 

Atenție! Nu se colectează deșeuri din construcții, demolări, amenajări interioare și nici deșeuri electrice și electrocasnice (pentru ultimele tipuri de deșeuri, în Târgu Mureș se desfășoară în aceste zile o campanie distinctă care are puncte de colectare specifice).ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ