Informații privind clasamentul anual a Sportivilor Mureșeni

COMUNICAT DE PRESĂ. DJS Mures vă informează că datorită competițiilor naționale și internaționale aflate în curs de derulare se prelungește data privind transmiterea rezultatelor sportive până la 19.12.2022 ora 16.00.

Pe această cale rugăm structurile sportive legal constituite să ne trimită rezultatele oficiale de la competiții naționale și internaționale, până la data de 19 decembrie 2022 ora 16.00 la adresa de email: djs.mures@sport.gov.ro, sau prin poștă pe suport de hârtie la sediul instituției: str. Parc Sportiv Municipal, Sala Sporturilor din Targu Mures.

Pentru verificare și confirmarea rezultatelor depuse, vă rugăm insistent a ne comunica adresele web sau contactele (federațiilor de specialitate). Unde este cazul trebuie să fim anunțați de către structurile sportive care au sportivi dublu legitimați.

Se vor premia sportivii legitimați DOAR LA STRUCTURILE SPORTIVE DIN JUDEȚUL MUREȘ cu rezultate deosebite la campionatele mondiale, europene, balcanice, naționale, cupele mondiale, europene (SE PREMIAZĂ DOAR REZULTATUL FINAL – REZULTATELE PE ETAPELE DE CUPE NU SE PREMIAZA), jocuri universitare, la seniori, tineret, juniori și cadeți.

Premierea sportivilor se va face pe bază de punctaj elaborat de Ministerul Tineretului și Sportului.

Sistemul de atribuire a punctelor se face în raport cu rezultatele sportive obținute doar la competițiile sus menționate.

Gala Sportului Mureșean va avea loc într-un cadru festiv in luna februarie 2023 la Palatul Culturii din Târgu Mureș. Mai multe detalii vor fi anunțate în luna ianuarie 2023 pe rețelele de socializare și mass-media.

Vă mulțumim pentru înțelegere, cu respect pentru toți sportivii mureșeni și a tuturor celor implicați (antrenori, familie) alături de urările noastre de Sărbători Fericite și un călduros „La Mulți Ani”.

p.Director executiv
Siklodi Jozsef

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare