INFRACȚIUNE PENALĂ – Un bărbat din Ernei, infectat cu noul coronavirus, a fugit din spitalul din Târgu Mureș în care era internat: a fost prins de polițiști

A FUGIT DIN SPITAL. Un bărbat în vârstă de 39 de ani, originar din comuna mureșeană Ernei și infectat cu COVID-19 a fugit marți, 19 mai, din Spitalul Clinic Județean Mureș, fiind depistat într-un autoturism de polițiști, pe raza municipiului Târgu Mureș. Poliția Municipiului Târgu Mureș a fost sesizată de fuga pacientului infectat cu noul coronavirus în jurul orei 10 dimineața, de un reprezentant al spitalului din municipiul reședință de județ.

 

În căutarea pacientului infectat cu COVID-19 care a fugit din spital au fost angrenați polițiști de la Poliția Municipiului Târgu Mureș, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu Mureş şi poliţişti locali.

 

Pacientul a fost depistat într-un autoturism condus de o femeie, împotriva acesteia fiind dispusă măsura izolării la domiciliu – din relatările bărbatului, aceasta este singura persoană cu care ar fi intrat în contact. Bărbatul a fost transportat la unitatea medicală, iar polițiștii au întocmit un dosar penal împotriva acestuia, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

 

Vali STOICA

2 comments
  1. Dece nu scrieti si numele ca sa stim noi suntem din Ernei poate am neam intrat in contact cu el….!!! Minciuna!!!

    1. Pentru că legislația europeană secretizează datele de identificare ale unui pacient. Comunicatorul (statul român) respectă (în acest context) legislația europeană. Vă înțelegem temerile, dar, din păcate/nefericire, informația e reală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare