ÎNFRÂNGERE – City’Us Tîrgu Mureș, spulberată la Buzău, în primul meci al barajului pentru Liga I

0
92

BARAJ. În primul meci al barajului pentru Liga I, mureșenii de la City’Us au fost învinși într-o manieră categorică, 13-2, de Luceafărul Buzău. Meciul, care a avut loc marți, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, le-a opus pe echipa învingătoare în paly-out-ul Ligii I (City’Us Tîrgu Mureș, care a învins-o cu scorul general 2-1 pe Spicom Sfântu Gheorghe) și pe ocupanta locului 2 în Liga a II-a (Luceafărul Buzău, devansată în clasamentul Ligii a II-a doar de Clujana Cluj).

 

Prima manșă a barajului pentru Liga I s-a încheiat cu victoria gazdelor, Luceafărul învingând formația mureșeană cu 13-2. Returul se va desfășura la Tîrgu Mureș, miercuri, 30 mai, însă este greu de crezut că City’Us se va mai putea salva de la retrogradarea în Liga a II-a.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ