ÎNFRÂNGERE – City’Us Tîrgu Mureș, spulberată la Buzău, în primul meci al barajului pentru Liga I

0
65

BARAJ. În primul meci al barajului pentru Liga I, mureșenii de la City’Us au fost învinși într-o manieră categorică, 13-2, de Luceafărul Buzău. Meciul, care a avut loc marți, de la ora 17, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, le-a opus pe echipa învingătoare în paly-out-ul Ligii I (City’Us Tîrgu Mureș, care a învins-o cu scorul general 2-1 pe Spicom Sfântu Gheorghe) și pe ocupanta locului 2 în Liga a II-a (Luceafărul Buzău, devansată în clasamentul Ligii a II-a doar de Clujana Cluj).

 

Prima manșă a barajului pentru Liga I s-a încheiat cu victoria gazdelor, Luceafărul învingând formația mureșeană cu 13-2. Returul se va desfășura la Tîrgu Mureș, miercuri, 30 mai, însă este greu de crezut că City’Us se va mai putea salva de la retrogradarea în Liga a II-a.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here