ÎNFRÂNGERE – Unirea Ungheni pierde pe teren propriu, clar, derby-ul Seriei a 9-a cu liderul CS Hunedoara

0
118

CRONICĂ DE MECI. În etapa a 8-a a Ligii a III-a, echipa mureșeană Unirea Ungheni (situată pe locul 3) a jucat pe teren propriu derby-ul Seriei a 9-a, cu liderul neînvins CS Hunedoara, o echipă cu doi brazilieni în echipă și care și-a anunțat aspirațiile la promovare încă din startul campionatului.

 

În meciul arbitrat la centru de Cristian Moldoveanu din Sfântu Gheorghe, antrenorul Dan Stupar a început partida cu următorul 11: Feier – Bârsan, Aldea, Bucur, Pop, Iuga – Săvoaia, Toboșaru, Istrate – Culda, Astafei. Un meci în care gazdele și-au surprins adversarii cu un joc mai determinant, concretizat pe tabela de marcaj în min. 28 când au deschis scorul prin Bucur, în urma unei corner executat de Culda. A fost o bâlbâială în careul de 16 metri al oaspeților și mingea a ajuns la fundașul Unirii, care a găsit un culoar incredibil și a șutat spre colțul din dreapta tânărului portar Lefter.

 

Oaspeții au egalat în min. 41, după o incursiune pe dreapta a lui Herghelegiu, care a trecut simplu de fundașii gazdelor și a centrat pe jos, în centrul careului, iar căpitanul hunedorenilor, Laurențiu Buș, singur la 7 metri, a înscris pentru 1-1, scor cu care a luat sfârșit prima repriză.

 

În repriza secundă, oaspeții, cu un joc mai consistent, au dominat ostilitățile și au reușit să se desprindă încă din debut, în min. 48 Sergiu Arnăutu, excelent găsit de centrarea lui Hergheligiu, a înscris cu capul din centrul careului, de la 11 metri, plasat, în stânga portarului (gol imparabil). După alte 9 minute, căpitanul Buș face dubla, cu un șut din centrul careului, după ce și-a așezat mingea cum a vrut, nestingherit de niciun adversar.

 

Dacă la 1-3 optimiștii mai sperau măcar la un rezultat de egalitate, a venit golul de generic al lui Alexandru Mogoș, care în min. 61 a dus scorul la un liniștitor 1-4 printr-un șut senzațional de la 25 de metri, la semiînălțime, lângă bara din dreapta lui Feier (gol imparabil). Mureșenii au redus din handicap prin vulpoiul Astafei, după o degajare greșită a lui Ștefan Lefter (16 ani), recuperată de Hămășan, care l-a driblat pe portar și, din unghi, a pasat în centru pentru atacantul Unirii, care a îndeplinit formalitatea.

 

Unirea Ungheni – CS Hunedoara: 2-4 (1-1), au marcat Sebastian Bucur (min. 28), Victor Astafei (min. 85) / Laurențiu Buș (min. 41, min. 57), Sergiu Arnăutu (min. 48), Alexandru Mogoş (min. 61).

 

În urma înfrângerii, Unirea Ungheni coboară pe locul 4, iar etapa viitoare, în 22 octombrie 2021, joacă în deplasare, cu CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, echipă care în această etapă a învins în deplasare Avântul Reghin.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ