INFRASTRUCTURĂ SPITAL – Aproape a fost dublat numărul de paturi COVID la Secția ATI a Spitalului Clinic Judeţean Mureş

0
293

ATI – MUREȘ. Conducerea Spitalului Clinic Judeţean Mureş a anunţat majorarea numărului de paturi COVID în special la Secţia ATI, de la 10 la 18 paturi, având acum 225 paturi pentru pacienţii infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. În acest moment, în secţiile Spitalului Clinic Judeţean Mureş sunt internaţi 145 pacienţi COVID, din care 18 la Secţia ATI, a mai precizat conducerea unității spitalicești.

 

De la începutul pandemiei, în secţiile Spitalului Clinic Judeţean Mureş au fost internaţi 3.885 de pacienţi cu infecţie SARS-CoV-2 (dintre aceștia, 615 au fost fost transferaţi din alte spitale, atât din judeţul Mureş cât şi din alte judeţe), din care 505 pacienţi au decedat.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ