ING Together: contul bancar folosit la comun de patru persoane simultan

FINANCIAR. ING Bank România a anunțat recent lansarea unui nou produs financiar inovator – contul pentru cheltuieli comune ING Together. Acesta este destinat celor care doresc să își gestioneze banii împreună cu alte persoane apropiate și este disponibil exclusiv în aplicația mobilă ING Home’Bank.

Cu ajutorul soluției ING Together, clienții ING pot mandata direct până la trei persoane pe un cont deja deținut sau pe un cont nou deschis în acest scop, fără a mai fi nevoie de drumuri la bancă. Acest cont este destinat cetățenilor români și străini cu vârsta de peste 18 ani, care dețin și utilizează aplicația mobilă ING Home’Bank și un număr de telefon mobil din România.

Procesul de împuternicire se realizează direct în aplicație, iar odată acceptată invitația de către împuternicit, acesta poate beneficia de numeroase funcționalități, printre care emiterea de carduri suplimentare, efectuarea de plăți online sau la POS, retragerea de numerar de la orice ATM sau efectuarea de depuneri la ATM-urile ING, vizualizarea tranzacțiilor de pe cont și deschiderea sau lichidarea depozitelor asociate contului.

Eleni Skoura, membru al Consiliului Executiv și șef al diviziei de Retail Banking la ING Bank România, a subliniat importanța acestui nou instrument financiar, care facilitează gestionarea deschisă și eficientă a cheltuielilor comune, reprezentând o tranziție complet digitală către un banking participativ.

ING Together este conceput ca un instrument revoluționar de sănătate financiară, care răspunde unei nevoi concrete din viețile multora dintre noi: aceea de a gestiona transparent și eficient cheltuielile comune cu cei apropiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare