Îngerii lui Bogdan: O Comunitate Unită pentru o Cauză Nobilă

UMANITAR. Copiii aleg să rămână în locurile unde simt că există dragoste și sprijin. Bogdan, un băiețel de 7 ani, are nevoie acum mai mult ca oricând de dragostea și susținerea noastră. Haideți să ne unim forțele pentru a-l ajuta pe Bogdan să depășească provocările pe care viața i le-a pus în cale.

Un Mângâietor Zâmbet
Bogdan este un copil cu un zâmbet mângâietor, cu o inimă plină de speranță și curiozitatea tipică vârstei lui. Părinții lui au fost alături de el în fiecare pas al vieții sale, oferindu-i dragostea și sprijinul necesare pentru a descoperi frumusețea lumii. Cu toate acestea, viața lui Bogdan a fost pusă la grea încercare când a fost diagnosticat cu o formă rară și agresivă de cancer osos, sarcom EWING la femur.

O Luptă Curajoasă
Viața lui Bogdan s-a transformat într-o luptă pentru sănătate și viață. Părinții săi au căutat răspunsuri și tratamente, iar rezultatele testelor și diagnosticul au fost devastatoare. Acest tânăr luptător trebuie să treacă prin numeroase ședințe de chimioterapie, operații complexe și tratamente intense. Familia și prietenii lui Bogdan au fost mereu alături de el, formând o echipă puternică de susținători.

Un Drum Costisitor
Operația și tratamentul la care Bogdan trebuie să se supună necesită resurse financiare semnificative. A fost acceptat pentru a primi îngrijire specializată la o clinică din Viena, însă costurile depășesc 100.000 de Euro. Acum, mai mult ca oricând, avem ocazia să arătăm că putem fi îngerii lui Bogdan, ajutându-l să își recapete sănătatea și sănătatea sa.

Un Apel la Solidaritate
Suntem chemați să fim îngerii lui Bogdan și să ne unim într-o comunitate puternică pentru a face o diferență în viața lui. Prin donații, sprijin emoțional și gânduri bune, putem susține tratamentul lui Bogdan și putem contribui la șansele sale de vindecare.

Cum Putem Ajuta?
Pentru a contribui la lupta lui Bogdan, donațiile pot fi făcute în conturile bancare deschise pe numele mamei lui Bogdan, Cristina Soțan:

Banaca Transilvania
RON: RO58BTRLRONCRT0V14143803
EUR: RO97BTRLEURCRT0V14143801
USD: RO40BTRLUSDCRT0V14143801
Swift: BTRLRO22

Banca ING
IBAN: RO07INGB0000999914168702
Titular cont: Cristina Sotan | Banca: INGB CENTRALA | Moneda: RON
Cod SWIFT/BIC: INGBROBU

Libra Bank
IBAN: RO31BREL0005535016320100
Titular cont: Cristina Sotan

Bt Pay
Titular cont: Cristina Sotan
Telefon: 0744617958

Un Angajament pentru Viitor
Să împărtășim dragostea și sprijinul nostru cu Bogdan este un angajament pe care îl putem face într-o lume plină de provocări. Haideți să fim îngerii lui Bogdan și să contribuim la restabilirea sănătății și zâmbetului său luminos. Cu toții suntem responsabili pentru a face o diferență, iar acum este momentul să începem!

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare