INIȚIATIVĂ – În 25 octombrie, consultanță juridică gratuită în materie notarială în Târgu Mureş

0
126

CONSULTANȚĂ NOTARIALĂ. În 25 octombrie 2019, cu ocazia celebrării Zilei Justiției Europene, Consiliul Notariatelor din Uniunea Europeană (CNUE) inițiază “Ziua porților deschise” (inițiativa a aparținut României, prin Uniunea Națională a Notarilor Publici).

 

Cu acest prilej, în intervalul orar 09.00-13.00, notarii publici vor oferi celor interesați consultanță juridică gratuită în materie notarială, privind aspecte referitoare la: procedura succesorală notarială, procedura divorțului, redactarea înscrisurilor cu conținut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea și legalizarea traducerilor, eliberarea de duplicate de pe acte, numirea custodelui sau a curatorului special, primirea în depozit a bunurilor, a înscrisurilor și a documentelor prezentate de părți, precum și a sumelor de bani, a altor bunuri, înscrisuri sau documente găsite cu ocazia inventarului succesoral.

 

În Târgu Mureș, consultanța juridică gratuită în materie notarială are loc la sediul principal al Camerei Notarilor Publici, situat în Târgu Mureş, strada Căprioarei nr. 7 (în cartierul Aleea Carpați, lângă Cartea Funciară). Acțiunea “Ziua porților deschise” vizează educarea și informarea cetățenilor cu privire la serviciile notariale.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ