Inovație în afaceri online: o platformă revoluționară bazată pe inteligență artificială susține antreprenorii români

INOVAȚIE. În urma succesului înregistrat în domeniul medical și educațional, inteligența artificială aduce acum o nouă inovație care susține micii antreprenori să-și crească vânzările online și să depășească barierele. Principiul de funcționare este simplu și accesibil pentru toți.

Practic, antreprenorii trimit comenzile către platformă, iar aceasta răspunde în conformitate cu solicitările. Indiferent dacă este vorba despre sondaje, procente legate de algoritmi sau chiar reclame, platforma oferă soluții personalizate.

Platforma sprijină antreprenorii în dezvoltarea strategiilor de marketing. Mara Barz, specialist în marketing, subliniază: “Ne ajută să performăm, ne ajută să găsim soluții acolo unde noi nu mai putem. Așadar, ne ajută să găsim alte puncte de vedere, alte perspective.”

Astfel, orice afacere online poate beneficia de strategia de marketing a unor corporații mari sau a unor branduri celebre, fie gratuit, fie la un preț accesibil. Cosmin Dărăban, antreprenor în business online, adaugă: “Astăzi, un start-up sau o companie în creștere în România poate realiza ceea ce o corporație ar fi putut realiza acum doi ani în materie de marketing și vânzări.”

Cu toate acestea, specialiștii atrag atenția că peste jumătate dintre români nu văd inteligența artificială ca pe un beneficiu, ci ca pe o amenințare pentru locurile lor de muncă. Cristian Movilă, specialist în inteligență artificială, explică: “Există o reticență destul de mare pentru că nu ne dăm seama și nu ne documentăm suficient de mult. Asta nu înseamnă că vor dispărea joburi neapărat, ci că se vor îmbunătăți și vor deveni mult mai eficiente.”

Cercetările din domeniu indică că în următorii ani vom folosi din ce în ce mai mult inteligența artificială, atât în mediul de afaceri, cât și în viața de zi cu zi, într-o măsură tot mai mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare