Inspectoratul de Poliție Județean Mureș recrutează – Data limită de înscriere este 5 noiembrie 2023

RECRUTĂRI. Vă reamintim că Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a anunțat perioada de înscriere pentru admiterea la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne. Această oportunitate se desfășoară în intervalul 18 octombrie – 5 noiembrie 2023 și reprezintă o modalitate de a deveni parte a acestei prestigioase instituții.

Iată câteva aspecte cheie pentru cei interesați:

-Candidații pot opta pentru o singură școală postliceală.
-Locurile scoase la concurs sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați.
-Perioada completă a procesului de recrutare se desfășoară pe parcursul mai multor luni, din octombrie 2023 până în februarie 2024.
-Unitățile pentru care Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș va efectua recrutarea includ:
-Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina.
-Școala de Agenți de Poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.
-Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră “Avram Iancu” Oradea (doar pentru candidații fără domiciliul sau reședința într-un județ aflat la frontiera de stat).

Toate detaliile legate de procedura de înscriere, modelele documentelor necesare și cronologia completă a concursurilor pot fi găsite pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Înscrierea se poate face inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, în baza cererii, ce va fi transmisă exclusiv online, la adresa de e-mail sursaexterna@ms.politiaromana.ro, în perioada stabilită pentru înscriere.

Din momentul confirmării înscrierii, candidații se pot prezenta, conform programului indicat în anunț, pentru depunerea documentelor aferente dosarului de recrutare, până la data limită – 24 noiembrie 2023.

Procesul de admitere cuprinde mai multe etape, cum ar fi examinarea psihologică, proba de evaluare a performanței fizice și susținerea probei de evaluare a cunoștințelor de specialitate. Pentru candidații acceptați în programul de admitere, etapa finală constă în examinarea medicală.

Detalii suplimentare referitoare la sesiunea de recrutare la nivel național pot fi accesate aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare